Programări online

Platforme de programări

Dacă prestezi servicii și jumătate din timp îl consumi răspunzând la telefoane și resfoind prin agende, s-ar putea să avem ceva care să te ajute.

programari online
programari online
Telefonul care sună din 2 în 2 minute este frustrant?

Ce este o platformă de programări online

O platformă de programări online este o unealtă prin care poți economisi timp, având posibilitatea de a te focusa pe serviciile pe care le prestezi. Practic, aceasta schimbă abordarea clasică de contact telefonic pentru o programare într-o platformă în care poți să îți alegi ora și data în funcție de disponibilitate. Acest lucru este mai ușor și pentru clienții care sunt frustrați să aștepte la telefon până cineva are disponibilitatea de a le respunde.

Merită să trec la o platformă de programări?

Beneficiile aduse de o platformă de programări online

Principalul beneficiu pe care o astfel de platformă îl aduce este economisirea de timp și bani. Economisire de timp, dacă tu ești persoana care în mod normal se ocupă de programări, iar această platformă îți ușurează munca. Economisire de bani, dacă ai un angajat în cadrul firmei care se ocupă exclusiv de programările cu clienți și care este plătit cu un salar.

Iată câteva beneficii pe care le aduce o platformă de programări:

Software development
Software development
Vreau eficiență

În ce consta crearea unei platforme de programări online

O platformă de programări este ideală pentru persoanele care se ocupă cu prestarea de servicii. Fie că îți desfășori activitatea ca medic, avocat, frizer, psiholog, consultant sau ai un spațiu de cazare gata pregătit pentru clienți, o platformă de programări sau rezervări te scapă de stresul telefoanelor. Fără liste de așteptare pentru clienți, fără a sta zeci de minute pentru a afla că nu este disponibilă o anumită dată.

În ce constă crearea unei platforme de programări: