Web design Cluj

Website de prezentare

Dacă consideri că recomandarea nu este singura metodă de a atrage clienții, și dorești ca numele afacerii tale să fie prezent pe prima pagină din Google, un website de prezentare este ceea ce ai nevoie.

Web design Cluj
Upper biz - Web design cluj
Ai vrea să fii contactat de clienți din mediul online?

Ce este un Website de prezentare

Un website de prezentare este o platformă personală prin care poți ajuge în fața potențialilor tăi clienți. În funcție de scopul acestuia, poate să fie folosit ca un mod de prezentare a produselor sau serviciilor sau poate avea ca scop direct generarea de noi clienti prin cererea unei oferte cu ajutorul formularul de contact.

Chiar am nevoie de un website?

Beneficiile aduse se un Website de prezentare

Dacă prestezi servicii sau vinzi produse fizic și îți dorești să îți crești vizibilitatea în online, un website de prezentare ar putea să te poziționeze ca un profesionist în fața clienților. 

Iată câteva beneficii aduse de un website de prezentare:

Software development
Software development
Un Website de prezentare este doar design?

În ce consta crearea unui Website de prezentare

Un website este mai mult decât design. Pe lângă partea estetică ce ține de simetrie, alegerea paletei de culori complementare aferentă branding-ului sau faptul că trebuie să fie responsive pentru orice tip de dispozitiv, mai important de atât este prezentarea succintă a informațiilor. Experiența userului face ca website-ul să ajungă la destinația propusă.

Creare unui website constă în: