Parcursul nostru

Cum a început totul

Totul a început în momentul în  care 3 tineri din Cluj-Napoca, nu cu mult ieșiți de pe băncile facultății, au început să vadă o oportunitate în sectorul serviciilor digitale pentru afaceri. “Dedicarea bate experiența”, acesta este un motto al nostru, și nu de puține ori ne-a fost confirmat. Nu ne lăudăm ca cei care au cea mai mare experiență, dar cu siguranță suntem cei care o să ne dăm cel mai mult interesul ca proiectul tău să iasă exact asa cum ti-ai dorit. Ne diferențiem prin faptul că nu doar executăm cerințe, ci este mai mult o colaborare în care avem ca și scop comun reușita proiectului tău. Dacă vrei să lucrezi cu oameni îndeaproape care te înțeleg, nu prin mesaje procedurale, hai să stăm de vorbă și să vedem de te putem ajuta.

Viziunea noastră

Creșterea afacerilor prin implementarea de soluții digitale

De ce să nu auzim mai mult că, din România a fost lansat unul dintre cele mai bune softuri de gestiune folosit în întreaga lume? Sau că unii dintre cei mai buni oameni care fac web design sau SEO, sunt niște oameni de la Cluj care nu mai sunt demult doar 3. Acolo vrem să ajungem, este clișeic să zici că vrei să fii cel mai bun, fiind un lucru subiectiv, nu de dorim asta, dar ne dorim să punem România pe hartă și să arătăm de ce IT-ul din România este la standarde globale. 

Misiunea noastră

Ne ajutăm partenerii să își optimizeze procesele din cadrul firmei

Sună cam măreață Viziunea asa-i? Hai să îți spunem și care este misiunea prin care ne propunem să ajungem acolo. Servicii custom pentru optimizarea proceselor pentru afaceri, web design și servicii SEO, toate acestea implementate într-o permanentă legătură cu clienții noștrii. Prin colaborări reușite pe termen lung suntem convinși că vom reuși împreună să ne atingem obiectivele.

Valorile noastre

Avem câteva principii cu care am pornit la drum și de la care nu ne abatem

Umanitate

Ne place să arătă clienților noștrii că lucrează în primul rând cu oameni, nu cu o societate comercială. Prin asta ne dorim o interacțiune cât mai reală în care ținem cont de nevoile clientului, venind cu sugestii pertinente prin care acesta să ajungă la rezultatul dorit.

Flexibilitate

Suntem deschisi la sugestii si ne dorim ca tu să primeaști cea mai apropiată variantă de atingerea obiectivului companiei.

Corectitudine

Ne dorim o colaborare corectă pentru ambele părți. Prin corectitudine ne referim la respectarea celuilalt, atât în ceea ce privește resursele cât și integritatea datelor.

Responsabilitate

Fiecare membru al echipei noastre este direct responsabil de bunul mers al proiectului tău. Prin asta ne asumăm îndeplinirea obligațiilor convenite.

Empatie

Înțelegem că fiecare client are nevoile și dorințele sale. Încercăm să fim empatici prin ascultarea activă a clientului și încercarea de ai îndepărta toate temerile în legătură cu colaborarea noastră și cu calitatea produsului final.