Optimizare SEO

Servicii SEO

Design-ul website-ului tău este bun dar nu îl vede nimeni?Este o problemă cu care se confruntă foarte mulți antreprenori și principalul motiv este lipsa optimizării SEO.

Optimizare SEO
Optimizare SEO
Upper biz - Optimizare SEO
Vreau website-ul pe prima pagina din Google

Ce este SEO

SEO sau Search Engine Optimization este procesul de îmbunătățire a calității website-ului din punct de vedere al contentului și structurii, pentru a crește în rank-ul Google. Fiecare website are un anumit rank pe cuvinte cheie, iar în funcție de cât de bine este optimizat website-ul, google alege să afișeze în topul rezultatelor website-ul tău sau nu.

Cum îmi afectează SEO direct vizibilitatea online?

Beneficiile aduse se un Magazin online

SEO este din punctul nostru de vedere cea mai puternică strategie de marketing pe termen lung. Acesta constă în vizibilitatea organică și capacitatea website-ului de a acapara clienți fără a plătii pentru a fi afișat în fața clienților. Practic, google te răsplătește pentru conținutul de calitate al website-ului tău. Acest lucru aduce și notorietate brandului, clienții având încredere în companiile care le apar în față din topul căutărilor.

Iată câteva beneficii aduse de optimizarea SEO

Software development
Software development
M-am decis, care sunt pașii?

În ce constau serviciile SEO

Serviciile SEO constau în auditarea website-ului, analiza competiției și al cuvintelor cheie, în crearea contentului pe baza cuvintelor cheie și acumularea pe backlinks. O parte foarte bună cu care vine optimizarea SEO este faptul că dacă ai făcut SEO o anumită peroadă după care nu mai faci, afișările nu o sa scadă drastic, cel puțin câteva luni vei fi în continuare pe primele poziții, deci poți merge în concediu liniștit. Această modalitate nu este una gratuită dar este cu siguranță una mai ieftină decât Advertorialele.

Serviciile de SEO constau în:

Upper biz - Optimizare SEO