Sistem ERP

Enterprise resource planning (ERP)

Si nouă ne place să folosim excelul, dar nu în gestiunea companiei. Dacă simți că gestiunea nestructurată îți consumă mult timp și nu te mai poți concentra pe activitatea operațională, este timpul să treci la un sistem ERP personalizat

Sistem ERP
Sistem ERP
Gestiunea eficientă a companiei

Ce este un ERP

Un sistem ERP sau Enterprise Resource Planning este un sistem software integrat utilizat pentru a gestiona toate aspectele operaționale și financiare ale companiei, într-un mod centralizat. Sistemul ERP poate integra toate operațiunile cheie ale unei afaceri într-o singură bază de date centralizată, care poate fi accesată de diferiți utilizatori. 

Tipuri de operațiuni care pot fi acoperite de către un sistem ERP:

Gestiunea companiei este din ce în ce mai grea?

Beneficiile aduse se un ERP personalizat

Schimbarea întregii gestiuni din cadrul companiei nu este un proces de câteva zile. Este un întreg proces de identificare al activităților repetitive și de găsire a modalităților de automatizare. Este un proces de durată, dar cu siguranță unul care va ajuta compania să își gestioneze mult mai bine resursele, economisind timp și bani.

Iată câteva dintre beneficiile aduse de un sistem ERP personalizat

Software development
Software development
Ai vrea un ERP pliat pe nevoile tale?

În ce consta crearea unui ERP

Crearea unui ERP personalizat, pliat exact pe nevoile companiei se realizează cu o foarte bună comunicare. Este vital să ințelegem nevoile specifice cu care se confruntă compania pentru a aduce soluții pertinente. De aceea, v-om fi la fiecare pas lângă tine pentru a face trecerea la sistemul ERP mai ușoară, iar cu training-ul intern să îi facem pe angajați să se familiarizeze cât mai rapid cu modul de lucru.

Crearea unui sistem ERP constă în: